Det vidste jeg ikke om Wheely Bug

Posted: januar 30, 2012 in Ikke kategoriseret

Står du overelserne om at købe en wheely bug til dine børn. Så lette dette ind – det er bare et fantastisk stykke legetøj.

Det hele startede for 37.013 stk Wheely Bug siden. Troels fra Carla & Co var på forretningsrejse i Australien – og ville lige taget et “smut” udenfor en by og hente et par af disse rulledyr til datteren. Det ændrede så hele hans liv 🙂

Du skal bare lige køre frem til næste vejkryds og så til højre…
Troels tænkte det var en lille afstikker. så han kørte afsted. Men efter et par hundrede kilometer kom afkørslen. og så fortsatte han så yderligere 100 km ind af den.

Idag sendes alle Wheely Bugs som sælges i Skandinavien – Carla & Co hvor de samles. Herefter sendes de ud til forhandlerne i Danmark.

Nu skal du lytte efter kære kunde…

Det er muligt at købe Wheely Bugs som er produceret Romænien. Du vil også kunne se at de Wheely Bugs som sælges i blandt andet Bilka ikke er fra Carla & Co. Jo altså, kvaliteten er noget anderledes – ifølge Troels fra Carla & Co. Om det er metoden de samles på, eller det er dårligere materialer der anvendes – så frå du altså bare en ringere produkt, udtaler de.

Vil du så gerne købe en Orginal Wheely Bug skal du straks kigge efter i bunden af denne. Eller tjekke om butikken er autoriseret forhandler fra Carla & Co.

Skal jeg vælge stor eller lille wheely bug?
Jo det er jo helt op til dig. personligt mener jeg, mest du skal købe den store – så får dit barn mest ud af denne. Det skal nemlig være en vist alder, og have lidt balance før udbyttet rigtigt bliver høstet. Hvis først dit barn er blevet så stort, står du på nippet til at skulle vælge den store model.

Lad mig købe den wheel nuuuuu

Bare rolig om 3 min har du købt din wheely bug. du kan købe den her www.legehjulet.dk

God 360 graders fornøjelse

Reklamer

Der er lukket for kommentarer.