RollyToys gør ungerne klar til foråret

Posted: marts 4, 2012 in Ikke kategoriseret

Rollytoys er navnet på producenten af kvalitets traktorer til børn. Du ser dem alle vegne – altså børn der gerne vil ud og lege på græsset. De har rigtig mange ting at lege med. Men det som gør dem allermest klar til forået er en RollyToys traktor.

Rollyminitrac for de små
Har du små børn som skal ud og hygge sig i haven, skal du vælge en Rollyminitrac traktor. Den er uden pædaler. Det er den, fordi dit barn måske er ca 1 år og slet ikke har lært at bruge pedaler. De er slet og ret bare i vejen. De skal bruge denne gåtraktor – og den er super ideel.

RollyKid for de 2 årige
For de lidt større børn, skal de da have pedaler på traktoren. Det er der slet ingen tvivl om. Pedaltraktorer kræver lidt mere af barnet fordi det skal koordinere med benene trykker skiftesvis på pedalerne før traktoren kører.

RollyJunior for de 3 årige
Udvalget er jo kæmpe stort for de 3 årige unger og ældre. Det er her mærket RollyToys virkelig hitter. Kæmpe traktorer med frontlæssere, snekæder på hjulene, blinkende lygter på taget, plastic pinde til at putte i RollyTrailer …kort sagt findes der mega meget lækker til dit barn.

RollyToys Case med Frontskovl
Hvis man skal fremhæve en af de fede pedaltraktorer fra kategorien +3 år, så er det absolut en RollyToys Case. Mere lækker traktor finder man sjældent. Denne traktor giver dit barn masser af timer i haven med skøn leg. Det kan feks hjælpe far med at flytte jord, græs eller affald.

Det er RollyToys som bliver dette forårs store vinder hos ungerne. Vil du være med? Så køb dem billigt på Legehjulet.dk

Godt forår.

 

Reklamer

Der er lukket for kommentarer.