Find Den Rigtig størrelse Børne Cykel

Posted: oktober 11, 2012 in Løbecykel

Er du på udkik efter en børne cykel til dit barn. Måske en løbecykel? Så kan det jo umiddelbart være lidt svært at forholde sig til at de fleste webshops skriver at denne cykel er fra 3 år osv. For nogle 3 årige børn, er høje og andre lave. Netop denne usikkerhed, gør at flere måske overvejer cykelhandleren som ligger lige nede på hjørnet – selvom han måske er noget dyrere. (hvilket jo er helt ok, for med i denne pris får man også den rigtige rådgivning).
Nuvel. Når man så driver en webshop som netop sælger puky cykler i massevis. Må man jo være opfindsom. For hvordan får man fortalt alle de kære forældre hvordan de får valgt den rigtige størrelse cykel?

Højden på barnet?

ja min første tanke var jo at jeg så ville visualisere højden på barnet, som indgangsvinkel til valget af løbecykel. Men det duer altså ikke med cykler. For nogle børn har længere ben end andre.

Skridtmål er da lige i øjet

Præcis, det er skridtmålet som afgører om barnet kan passe cyklen. Det er der så kommen en fantastisk guide af – så her, finder du guiden til at vælge den rigtige størrelse puky cykel.

Reklamer

Der er lukket for kommentarer.