3 tip til fedt Fair trade design, som du bare må eje.

Posted: februar 15, 2013 in Møbler
Tags:

Her har vi samlet 3 fair trade produkter som har så fedt et design, at du bar må eje dem. De er alle godkendt under fair trade principperne, og lever op til de krav som dette kræver. Tillige er legesagerne CE-godkendte og laver op til de regulativer som er på det område. Alle de fede produkter kan du finde på www.just-business.dk

 

1. Pude af springbukskin

Dette er den ultimative pude til din sofa. Den er unik og super flot. Puden af springbukskin stammer fra syd Afrika og skinnet er fra springbukken, som er Afrikas mest almindelige antilope. Skindene kommer fra farme hvor man holder antiloper for kødets skyld, eller fra lovlige bortskydninger for at holde bestanden af antiloper på et nøje vurderet antal. Dette er interiør i høj klasse, og noget som skaber stemning i stuen.

Springbuk pude fra just business

Springbuk pude fra just business

 

2. Gulvpude i super lækkert læder

Her er et møbel som har den helt rigtige patina, og som har flere funktioner end bar at være gulvpude. Et multimøbel som kan bruges som puf til at lægge sine trætte ben på, som siddemøbel til ungerne eller som en lækker meditationsstol til at slappe af på. Et rigtig fint møbel, som bare er fedt i enhver sammenhæng.

lækker gulv pude i ægte læder

lækker gulv pude i ægte læder

3. Baby jumbo lys – swazicandles

Her kan man virkelig tale om hygge. Disse lys er mere end blot stearinlys, de kan nemlig bruges som lysestager efter man har brændt den ned. Fyrfadslys passer lige ned i dem, og herved får man en super flot lysestage med mønster. Baby jumbe lysene kommer i et utal af mønstre, og der er noget for enhver smag. Perfekt til det hyggelige sommerhus på en kold vinterdag, eller til terrassen på en dejlig sommeraften.

Fyrfads lys baby jumbo

Fyrfads lys baby jumbo

 

Reklamer

Der er lukket for kommentarer.