Puky Løbecykler På Tilbud Idag

Posted: september 30, 2013 in Ikke kategoriseret
Tags: , ,

Det er sjældent det er SÅ Billigt at købe puky løbecykler. Men lige nu kan du rent faktisk spare rigtig mange penge.

Hvorfor er PUKY løbecykler gode?
Puky kommer fra Tyskland og er blandt det mest populære mærker, når der skal købes de BEDSTE løbecykler til ungerne. Det er PUKY løbecykler der kører rundt i hovedparten af institutioner – fordi de laver enormt solide produkter som er optimeret til børnenes brug.

Puky cyklen er blevet kendt på sit mærkelige design – hvor tværstangen som normalt sidder i vejen for ungerne når de skal af og på cyklen – den er helt fjernet. I stedet har man lavet et lavt trinbræt. DET er bare smart.

Læste jeg ikke noget om PUKY i TÆNK?

PUKY cyklen ved en fejl beskyldt for at indeholde farlige stoffer i håndtagene på de små løbecykler. Men vi må her fortælle at det slet ikke noget har på sig. Det var en FEJL har bladet TÆNK sidenhen erkendt. Hvordan det er sket ved man ikke helt – men ihvertfald overholder PUKY alle regler for indholdsstoffer – så du kan roligt købe dem.

 

Let at handle løbecykler på nettet

Det har aldrig været lettere at handle løbecykler online. De forskellige online købmænd har gjort meget ud af at rådgive kunderne om korrekt størrelse osv. Så du slipper for at købe noget som er for stort eller for småt. Skulle uheldet være ude og du vælger forkert – kan du de fleste steder ringe og bede om retur label (som koster noget mindre end hvis du SELV skulle betale for at returnere den).

 

Kik efter de sikre tegn

Når man generelt handler på nettet, skal man kigge efter tegn som tyder på man handler et sikkert sted. Er butikken e-mærket eller har den Trustpilot anmeldelser – det er gode indikationer. Specielt hvis du kan se de bliver omtalt positivt 😉
Alarm klokkerne skal ringe i dit hoved – hvis du ser noget som er dårligt oversat, som måske ikke tager dankort som betalingsmiddel – eller måske kun tilbyder bankoverførsel. Det er sikre indikationer på du er havnet et forkert sted.

 

Tip: husk at få cyklen stilles

Husk nu ALTID at skriv at varen må stilles hos dig. Så du slipper for at skulle på posthuset. Der findes ikke noget værre, end at have sparet en masse tid på at handle online – og så ligger der bare en postbesked i postkassen – og så må man køre 10 km til nærmeste posthus og hente varen. ØV. Nej det er langt lettere det andet.

 

Findes der andet end PUKY løbecykler som er gode?

Ja der findes masser af andre gode løbecykel mærker. Det kunne feks være Hudora, Yipeeh og Exit mfl. Alle mærker som også laver cykler som både passer barnet godt – men som også er sikre.

Reklamer

Der er lukket for kommentarer.