Lille Wheely Bug faldet i pris over årerne

Posted: august 8, 2014 in Ikke kategoriseret

For 10 år siden var prisen på en lille Wheely Bug 649 kr. Den blev primært solgt i fysiske butikker – og den var “ny” introduceret på det danske marked. Strategien var at sådan et UNIKT stykke legetøj ikke skulle være tilgængeligt overalt. Det skulle være forbeholdt for de få.

 

Prisfald på 200 kr over 10 år

Her 10 år senere ser situationen ganske anderledes ud. Produktet er modnet, og for at skabe yderligere vækst for Wheely Bug´en har man måtte udvidde distributions nettet. Således at det nu også at muligt at købe feks den lille Wheely bug til 449 kr online.

 

Snak om store og små Wheely Bugs.

Ofte er man ganske meget i tvivl om hvilken størrelse man skal købe af disse rulledyr. Generelt: Er det til en barnedåb så køb den lille. Køb du til et 1 årigt barn så køb den store.

Dyreparken er blevet større

Som nævnt, er der introduceret flere dyrearter over tiden der er gået. Grisen, Panda og Pindsvin er de nyeste i flokken som derudover tæller Bi, Gris, Mariehøne, Mus og Ko.

 

Hvorfor er Wheelybug blevet billigere?

Når et produkt modnes på markedet så falder prisen. Langt flere aktører sælger den, og prisen bliver konstant sænket. Det kommer dig som forbruger til gode – så du får lejlighed til at købe dem billigere.

Reklamer

Der er lukket for kommentarer.