Mini BMX Cykler En Dille

Posted: februar 10, 2015 in Ikke kategoriseret

Vi har talt med direktøren fra Legehjulet.dk Martin Olsen, som her fortæller hvorfor han forudser Mini BMX cykler blive en kæmpe dille.
Martin fortæller;

Vi mærkede for et par år siden de første spæde forespørgsler på løbehjul som skulle tåle tricks allerede før det RIGTIGE trick løbehjul overhovedet blev en DILLE. Det samme har vi mærket på Mini BMX cyklerne – som jo egentlig blot er en mini udgave eller en lavere model af en RIGTIG BMX cykel.

Vi spår den bliver et ganske stort hit – fordi den er let for børn at håndtere. Den har et lav tyngdepunkt – som gør man minimerer skaderne. Den fås i et utal af farver og mønstre – som virkelig er noget som appellerer til børnene. Den er et transport middel – selvom det selvfølgelig ikke er behageligt som en stor dreng at køre langt på en sådan – så kan den fungere frem og tilbage fra skole / bane mm. En vigtig pointe.

Man skal ikke have ekstra ting med for at køre på den. udover en cykelhjelm. Men den kræver feks ikke man har ekstra sko med som en rulleskøjte gør – det gør det er lettere for ungerne at hoppe på og gøre brug af.

Den er tilpas dyr, som gør den har den IMPONERENDE faktor overfor nabo ungerne, hvis far og mor gerne vil vise de virkelig vil putte mange midler i ungerne. (for dem findes der også).
Rocker Mini BMX eller Convict – er det ikke det samme?

Kigger du nærmere på en Rocker mini bmx og en Convict mini bmx – er der én åbentlys forskel. Convict har en speciel alu kerne i hjulene som er spoked, den er super fed at se på og gør hjulet stabilt.

Reklamer

Der er lukket for kommentarer.