Hvorfor Købe Fodboldmål Til Haven?

Posted: maj 6, 2015 in Ikke kategoriseret

Danmarks største sportsgren er fodbold. Det har det været i mange år. Det er sjovt og spændende at vinde og score flest mål. Ofte bliver kampe afgjort på små marginaler – og det er der som gør det sjovt.

Ligesom mange andre sportsgrene, skabes der kopier af det man ser på banen – og overføres til hjemmet. Det samme ser man med fodboldmålene. Skal man ud og købe de “RIGTIGE” fodboldmål, til hjemmet, koster det en halv bondegård. Derfor har mange producenter øjnet muligheden for at ramme et STORT marked – ved at producere billigere fodboldmål som ikke skal kunne holde til helt det samme som på fodboldbanen.
Fodboldmålet i haven

I haven skal målet først og fremmest være LET. Let at samle. LET at stille op og LET at flytte når der skal slåes græs. Måske skal målet ikke stå fremme hele tiden – da far og mor ikke gider se på det – så det skal kunne klappes sammen og stilles væk i skuret.

Dernæst skal målet selvfølgelig være billigt. Det må ikke koste ALT for meget. Men selvfølgelig skal det kunne holde til vejr og vind.

Targit Fodboldmål 213 cm bredt til Haven My Hood
5 grunde til at købe et fodboldmål til haven

  1. Når dine unger bliver aktiveret med fodbold i haven – får de en masse frisk luft og masser af motion. Det er godt for indlæringen i skolen og slanker.
  2. Med fodboldmål kan du dyrke sporten alene eller sammen med venner. Det en magnet for at tiltrække legekammerater i hjemmet. Vil du spille alene, kan du mange gange få et target dug at sætte foran målet – feks som dette
  3. Det er sjovt både for drenge og piger at spille fodbold. Måske har søskende svært ved at lege sammen – fodboldmål bringer dem sammen om en fælles interesse.
  4. Når man har målene i haven bliver dine børn bedre og kan lettere følge med når der skal spilles i skolen eller til fodbold.
  5. Aktive børn med bold holder dem væk fra ballade

Går dine børn allerede til fodbold, eller påtænker at gå til det. Kan et fodbold mære en genial gave at give dem. De har måske allerede en trampolin – men fodboldmål har præcis den samme fine egenskab, at det får vores børn til at være aktive og komme lidt væk fra Ipad og computer.

Reklamer

Der er lukket for kommentarer.